Autor: 021.rs

Novi Sad
03.06.2019.
22:54 > 06:30
Nekoliko većih odrona primećeno je na deonici puta Paragovo - Iriški venac i Iriški venac - Paragovo.
  • Svetlana NS

    03.06.2019 15:21
    Hvala na ojašnjenju
    Ja sam pre svega mislila kako ću znati da li mogu bezbedno proći, a da se kamenje ne sruči na auto baš tada? Izgleda po plusevima da su mnogi razumeli moje pitanje.
  • vozac

    03.06.2019 09:43
    @Svetlana NS, tuzno je koliko si pluseva dobila... Upozorenje na odrone znaci upravo to - iza svake krivine moze da te saceka gomila kamenja i da ti napravi ozbiljnu stetu na autu. A prilagodjena voznja takvim uslovima znaci da treba voziti tako da mozes bezbedno da se zaustavis ili (jos bolje) zaobidjes prepreke (naglo zaustavljanje u krivinama povecava sanse da se neko zakuca u tebe). Sto u prevodu znaci: maksimalna koncentracija i spremnost na brzu reakciju, sto po pravilu iskljucuje cackanje muzike i/ili telefona, razgovore sa saputnicima, proveru "kako su deca na zadnjem sedistu" i slicne stvari koje odvlace paznju sa kolovoza. Zapravo - sa takvim stepenom koncentracije bi trebalo svi da voze, svaki dan, stalno. Ali kao sto vidimo i znamo, to se na zalost ne desava.
  • Cubi

    03.06.2019 09:35
    @Svetlana NS
    Vozite pazljivo u smislu da ako postoji neko kamenje na putu da uocite i zaobidjete ili ukocite kako ne bi naleteli na isto a ako nesto iznenada pocne da pada naravno treba imati srece, opreznost tu nazalost ne moze puno da pomogne..
  • Svetlana NS

    03.06.2019 07:42
    Pažljivo uputstvo
    Nikad mi nije bilo jasno to upozorenje kod mogućeg odrona "vozite pažljivo". Kako to treba voziti da se izbegne iznenadni odron? Brže... sporije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna